събота, 3 декември 2011 г.

Награда от Поли

Здравейте,
Много се изненадах днес, като разбрах че имам награда от Поли. Благодаря ти, Поли! За мен е наистина важно да знам, че нещата които правя доставят удоволствие на тези за които са направени както и на тези, които често се отбиват в блога ми!


Така, условието на наградата е да ви разкажа 7 неща за мен и да избера 7 блога, които ме вдъхновяват. Последното от сега подозирам, че ще ми е много трудно....
1. Много обичам лятото и морето.
2. В областта на картичкоправенето обичам да експериментирам с различни стилове и техники. И между другото винаги ми е интересно да пробвам нещо ново. Обичам да се ровя в нета и да черпя идеи и вдъхновение отвсякъде.
3. Времето никога не ми стига, въпреки че си мисля че съм доста организиран човек.
4. Обожавам децата ми и ми е много приятно когато ги видя седнали до мен да творят и те :)
5. Сутрин не мога без дневната доза кафе. Това са моите 15 минути само за мен.
6. Много харесвам аромата на портокалови корички. 
7. Искрения детски смях ме зарежда изключително позитивно.

Дотук с лесната част... Да избера само 7 блога, които ме вдъхновяват е наистина трудно, а и доколкото се ориентирам вече почти всички мои любими блогове са отличени поне по веднъж с тази награда... Затова ще включа и някои международни съмишленици, които се надявам да предадат наградата нататък...


P.P. To my international followers: Please, translate this post using Google translator. Thanks!

5 коментара:

  1. oh bless you thank you for choosing me as one of the blogs that inspires you, will take some time this week to think about seven things about me and to send people over to see your beautiful blog
    Hugs Kate xx

    ОтговорИзтриване
  2. Мила, Ани! Благодаря за това, че си отличила моя блог ! Поласкана съм, че си се спряла на моя сред множеството от креативни дами с блогове като моя!
    И аз занапред ще гледам да подчиня времето на моето ежедневие, така че да ми стига за всичко, което искам!
    Поздрави и прегръдкид

    ОтговорИзтриване
  3. Ани, много благодаря,че избра моя блог сред тези които те вдъхновяват,още повече като виждам сред колко креативни дами си ме поставила! Не знам дали ще имам време да напиша няколко неща за себе си,но се надявам да не ми се сърдиш ако не предам играта нататък.Още веднъж благодаря и спорно майсторене!

    ОтговорИзтриване
  4. Ани, честита награда! Трудното в нея е избора да я предадеш само на 7 блога, лесното пък е интересно за тези, които посещават в блога ти, така научаваме повече неща и сякаш ставаме по-близки!

    ОтговорИзтриване
  5. Ани, сърдечно ти благодаря за това, че и моето блогче е сред тези, които си отличила тук и съм сигурна колко ти е било трудно да го направиш, заради множеството блогчета, които заслужават същото ..
    И относно кафето .. сме на едно мнение :)))
    Поздрави и целувки!

    ОтговорИзтриване