сряда, 11 януари 2012 г.

Happy Birthday at Whimsy Stamps

Здравейте,
Минавам набързо само да ви поканя да участвате в новото предизвикателство на Whimsy Stamps - Happy Birthday (Честит Рожден Ден). За да участвате не е необходимо да ползвате техни печати, но ако все пак имате такъв, можете с вашето участие да се кандидатирате за гост-дизайнер. Също така се приемат всякакви проекти по темата от хартия, а не само картички.
Един късметлия ще получи ваучер на стойност 15 $ от магазина на Whimsy Stamps.

А пък аз да се похваля с нова придобивка - най-сетне открих перфектния органайзер за моите перли и мъниста. Оказа се, че в магазина за лев има кутийки за рибарски кукички с малки разделения, която ми пасва идеално. В момента съм в процес на сортиране на перлите, тъй като са смесени няколко цвята в една опаковка, но все пак ето една снимчица.


Hi there,
This will be a quick post just to let you know that the new challenge at Whimsy Stamps this week is Happy Birthday.
Don't forget You don't have to use a whimsy image. It would be great if you did though and besides you can add GDT after your name and you could be picked for a Guest Designer in the future. Also it doesn't have to be a card, you can enter all paper projects.
One lucky winner will get a $15 gift certificate for purchase from Whimsy Stamps.

Other than that, yesterday I found the perfect organiser for my pearls and blings. I got a box for fishing hooks  from the $1 store that fits perfectly.I have to separate the pearls by colour as they're mixed several colors together in a package, but here's a pic...

3 коментара:

  1. Thank you for letting us know about the Happy Birthday challenge:) Sandra H

    ОтговорИзтриване
  2. Ани, честита ти придобивка! Не се бях сетила за тези кутийки, че могат да станат за перлички! Ще проверя и аз! Иначе повечето ми кутии и кутийчета са точно от такъв тип магазини.

    ОтговорИзтриване
  3. Ани, чудесна идея. И аз не бях чувала за такива кутийки за рибарски принадлежности, но..моите дребосъци са в точно такива кутийки-органайзери, които съм купувала от ...железарски магазини.. (Предполагам се ползват за винтчета, гайки и болтчета)

    ОтговорИзтриване